Duiventransport


Transport Bauwens is al tientallen jaren (3de generatie) gespecialiseerd in transport van duiven voor snelheidswedstrijden. Voor klanten over heel België en Zuid-Nederland worden vluchten aangeboden naar België, Frankrijk en Spanje.


De bestemmingen variëren van korte trainingsvluchten op weekdagen tot prestigieuze lange-afstandsvluchten zoals Barcelona in de weekends.


Om al deze klanten te bedienen, beschikt Transport Bauwens over een gespecialiseerde vloot vrachtwagens en trailers. Deze wagens zijn uitgerust met een volautomatisch lossysteem en hebben alle nodige luxe om duiven te voorzien van water en voedsel.


Bovendien kan de temperatuur onder controle gehouden worden door ventilatie en airconditioning.


Op deze manier brengen we onze kostbare lading in optimale conditie aan de start van de wedstrijden.


Met de jarenlange ervaring en een vast team van duivenvergezellers kan Transport Bauwens alle klanten een goede service aanbieden.


Hierdoor breidt het netwerk van de firma jaar na jaar uit en kunnen we steeds meer bestemmingen aanbieden aan onze maatschappijen.


Door een strategie van modernisering en klanttevredenheid helpt Transport Bauwens deze nobele eeuwenoude sport nog vele jaren verder bestaan.
Voor informatie betreffende de lossing van de vluchten kan u terecht op ons antwoordapparaat op volgende nummers:


  • 03/790.19.13

  • 03/790.19.16

  • 03/790.19.17

  • 03/790.19.18

  • 03/779.68.68


Gelieve te bellen NA HET LOSSINGSUUR, niet ervoor want dit kan het inspreken van het bandje vertragen of verhinderen.


Ook via de website: www.duivenspel.be kunnen de lossingsuren van de vluchten geconsulteerd worden. Dit met een update ieder uur tot alles gelost is.